Heb jij het in je om je deze techniek eigen te maken?

Nieuws
Gepubliceerd op:

 


Gezocht: mensen die van hun technische skills werk willen maken.

Ontdek Klimaatgroep Holland als werkgever

Door heel het land zorgen onze klimaatsystemen voor voldoende zuurstof, schone lucht, aangename warmte en comfortabele koelte. Met succes door een innovatieve mix van koeltechniek, luchttechniek, internet of things, installatietechniek, sensoren, energiebesparingstechnieken, filtertechnieken, slimme software en (niet te vergeten) boerenverstand. We zijn koploper, dat willen we graag blijven en dat doen we met een sterk team.

>> Lees het verhaal van Harmen

Iets voor jou?

Wij zoeken technische collega's die houden van puzzelen en mensen helpen. Iemand die vanuit zijn/haar technische skills verder willen groeien, of je nu net start of juist een volgende stap wilt zetten. We hebben onder andere vacatures voor:

Misschien ook interessant:

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!
Nieuws

Daar is ie dan: de uitslag van onze kerstpuzzel 2023!

Bekijk hier de antwoorden 

Officiële lancering Templari Benelux
Nieuws

Officiƫle lancering Templari Benelux

Dit zusterbedrijf van Klimaatgroep Holland is dé importeur en leverancier voor de Benelux van Templari warmtepompen. Tijdens de Vakbeurs Energie wordt het bedrijf officieel gelanceerd!

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar
Nieuws

Maatwerkregeling ventilatie in scholen nu beschikbaar

De nieuwe subsidie voor ventilatie in scholen is voor hen die geen gebruik heeft kunnen maken van de eerdere SUVIS regeling én tot de groep van meest urgente scholen behoort.

Offerte aanvragen