Over ons

Klimaatgroep Holland is specialist op het gebied van een gezond en aangenaam binnenklimaat.

We bieden innovatieve en duurzame concepten die ieder klimaatprobleem aanpakken. Onze klimaatinstallaties worden modulair en op maat ontworpen, zodat uw oplossing volledig afgestemd is op uw eisen en wensen. We zetten onze kennis en ervaring dagelijks in om scholen, retail, kantoren, zalen en verschillende industrieën op een energiezuinige wijze te voorzien van een aangenaam, betrouwbaar en gezond binnenklimaat.

Er was eens een zolderkamer...

  Klimaatgroep Holland is ontstaan vanuit een passie voor innovatieve techniek. Harry Vaatstra en compagnon begonnen het bedrijf in 2005 op een zolderkamer in Middelstum. Zij richtten een kantoorruimte in en zijn aan het ontwikkelen en tekenen geslagen. We hadden vanaf dag één een sterke drive om betere, efficiëntere en duurzamere technieken te ontwikkelen dan wat de gevestigde klimaatinstallaties boden.
We ontwikkelden een nieuwe luchtbehandelingstechniek: ventileren, koelen en verwarmen in één kast. In eerste instantie werd dit gemaakt voor de retail: bouwmarkten en meubelboulevards. Hiermee gingen we de boer op, en dit liep verrassend goed! Twee collega’s sloten zich al snel aan en de kantoorruimte moest worden uitgebreid. Na een jaar betrokken we het bedrijfspand in Groningen waar we nu nog steeds gevestigd zijn.
De afgelopen jaren hebben we de techniek en installaties steeds verder ontwikkeld en samen met branchepartijen uitgewerkt tot doeltreffende concepten. Ontworpen vanuit de vraag van de markt, waardoor de concepten een groot succes zijn geworden.
Inmiddels is ons bedrijf in 18 jaar uitgegroeid met 30 medewerkers in vaste dienst en een groep aan ZZP’ers die we invliegen tijdens piekmomenten. Op kantoor zijn we druk bezig met projectenbegeleiding, tekenen, service, administratie én de meldkamer die op afstand het binnenklimaat bij onze klanten monitort en waar nodig bijstuurt. In de buitendienst werken we bij onze klanten op locatie aan nieuwbouwprojecten, renovaties, service en onderhoud.

Waar staan we voor?

  • Duurzaamheid zit in ons DNA
  • Betrouwbaarheid en kwaliteit
  • Onze klant staat centraal
  • Logisch nadenken levert mooie oplossingen op

 

Meer over wat we doen

Sponsoring

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan mooie initiatieven. Zo sponsoren we een aantal sporters, sportclubs, sociale doelen en lokale activiteiten. Hieronder een greep uit de initiatieven waar wij onze naam aan hebben verbonden.

 

Ontdek onze klimaatconcepten

Aangename en gezonde klimaatbeheersing

Offerte aanvragen